e-hrmer-logo

e-Portfolio

De basis van uw HR beleid is uw personeel en de basis van uw personeelsdossier binnen e-Hrmer is de e-Portfolio. Een e-portfolio is een digitaal c.v. dat naast opleiding en werkervaring ook competenties, vaardigheden en wensen bevat.

Geïntegreerde testen

Door samenwerking met diverse organisaties die testen ontwikkelen is het mogelijk om vanuit e-Hmer een groot scala aan testen te selecteren en aan te bieden aan uw medewerker. Dit is niet alleen heel makkelijk voor u en de medewerker (die de testen digitaal in het portaal kan invoeren) maar zorgt er ook voor dat de uitslagen meteen worden opgenomen in het trajectdossier. Indien mogelijk wordt ook de e-Portfolio van de medewerker meteen bijgewerkt met bijvoorbeeld competenties.

Dossieropbouw

Er wordt automatisch bijgehouden wie wanneer welke actie verzet. Zo behoudt u overzicht. Ook kunnen zowel u als de medewerker documenten toevoegen aan het dossier waardoor er een overzichtelijke plek met alle betreffende documenten ontstaat.

Kandidatenportaal

Via e-Hrmer beschikken al uw medewerkers, flexmedewerkers en sollicitanten over een eigen portaal waarin ze hun profiel kunnen aanpassen, testen kunnen doen, uren- en onkostendeclaraties kunnen indienen, verlof kunnen aanvragen, zich ziek kunnen melden, contracten en salarisspecificaties kunnen inzien, reserveringen kunnen bekijken en geïnformeerd kunnen worden over hun eerstvolgende betaling.

Beheer van werving- en recruitment campagnes en uw Flexschil

Met e-Hrmer kunt u complete werving- en recruitmentcampagnes organiseren en beheren. U kunt eenvoudig de rest van de organisatie (afdelingen, divisies, holding, etc.) onderdeel maken van dit proces.

Door gebruik te maken van e-Signer kunt u ook nog alles digitaal afhandelen. Naast uw eigen personeel kunt u ook eenvoudig uw flexpool beheren.

Koppeling met financiële administratie en salarispakketten

Gegevens vanuit e-Hrmer, zoals urenregistratie, kunnen gemakkelijk en geautomatiseerd in uw salarispakket worden geladen ten behoeve van de verloning.

Maak een afspraak voor een demo

Bel met 035-7110350 of stuur een e-mail naar info@synerg-e.com

 • Voor meer info

  Synerg-e
  Huizerweg 44
  1402 AC, Bussum

  Sales: +31 (0) 35 711 0350
  Support: +31 (0) 35 711 0349
  E: info@synerg-e.com